PODIJELI

Za manje od tri nedjelje nastavlja se prvoligaški karavan. Rudar  nakon uvodnog rada u Pljevljima, sa podizanjem forme nastavio u Budvi.

S obzirom da je elimisan iz kupa, kao jedini izlaz na evropsku scenu Rudar vidi kroz prvenstvenu borbu. Suvišno je trošiti riječi koliko je bitka za svaki bod teška, a najtrofejniji crnogorski klub moraće da popravi igru iz prvog dijela sezone. Pripreme idu dobrim tokom, a rezultati prijteljskih utakmica skoro se ne razlikuju od prvenstvenih. Rudar mora popraviti efikasnost ukoliko želi da bude klub koji će se takmičiti u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Šef stručnog štaba Miodrag Vukotić tokom kontrolnih utakmica daje šansu svim igračima i sigurno je da ima odličan uvid u stanje forme. Činjenica koja posebno raduje je što su povrede zaobišle Rudar, pa ljekarski tim nema mnogo posla.

Rudar je u okviru priprema odigrao pet utakmica i to sa ekipama Koma, Mladosti, Budućnosti, Iskre i Bokelja, a tokom narednih dana tačnije 7. februara Rudar će odigrati kontrolni meč sa ekipom Lješkopolja.

U prvom kolu proljećnog dijela Rudar će gostovati ekipi Grblja u Radanovićima.

Komentariši