PODIJELI

Odbojkašice Rudara bez većih problema slavile protiv Gimnazijalca u Kotoru u meču drugog kola nastavka Prve ženske odbojkaške lige.

I pored velike i glasne podrške navijača, odbojkašice Gimnazijalca nisu uspjele da poremete plan Rudara da nastavi sa pobjedama i u drugom dijelu sezone. Nakon što je u prošlom kolu Rudar na svom terenu savladao Budvu sa maksimalnih 3-0 u setovima, odbojkašice iz našeg grada su istim rezultatom pobijedile Gimnazijlac u Kotoru.

Nije lako osvojiti unaprijed zacrtane bodove, pa je prvi dio prvog seta donio izjednačenu igru. Ipak u finišu odbojkašice Rudara su sigurnom igrom u napadu i dobrom odbranom slomile otpor Kotoranki i slavile sa 25-17. Oko 50 gledalaca u renoviranoj sali za fizičko vaspitanje Srednje pomorske škole i Gimnazije Kotor, gledalo je zanimljivu odbojku i tokom drugog seta u kojem je Rudar takođe u finišu odigrao bolje, rezultatom 25-20 slavio i poveo sa dva nula u setovima.

Treći set odbojkašice Rudara su bez većih problema riješile u svoju korist rezultatom 25-15.

Trenerski tim Nataša i Ana Marković dale su šansu svim igračicama u meču protiv Gimnazijalca, a dvije vezane pobjede lijepa su uvertira pred prvi derbi koji će Rudar odigrati u 2018. godini.

Za vikend tim iz našeg grada dočekuje Moraču koja je u prošlom kolu poražena od Galeba na svom terenu sa 3-2.

Nakon deset odigranih utakmica Prve ženske odbojkaške lige, Rudar je lider na tabeli sa 26 bodova dok drugo i treće mjesto zauzimaju barske ekipe Luka Bar i Galeb sa 24 boda. Četvrta je ekipa Morače sa 22 osvojena boda.

Komentariši