PODIJELI

U utorak 20. februara nastavlja se crnogorski fudbalski prvoligaški karavan. Sve ekipe su se trudile da što kvalitetnije odrade pripreme i što spremnije dočekaju proljećni dio prvenstva.

Rudar će kroz prvenstvo potražiti svoju kartu za izlazak na evropsku scenu. Zadatak nije lak, ali Rudar ima kvalitet da ostvari zacrtane ciljeve. Posebno raduju dobro odrađene pripreme, a trener Miodrag Vukotić dobro je iskoristio dane priprema i skoro skockao početnih 11 protiv Grblja u prvom kolu nastavka prve T-com crnogorske fudbalske lige.

U generalnoj probi pred gostovnje u Radanovićima, Rudar je pobijedio Lovćen sa 1-0. Cetinjskom drugoligašu presudio je Velizar Janketić u 22. minutu. Zimsko pojačanje Rudara još jednom je opravdao očekivanja, a meč protiv Lovćena nije donio veliki broj prilika.

U prijateljskoj utakmici protiv Lovćena, Rudar je nastupio u sastavu Agović, Živković, Kartal, Tomašević, Sopo, Kotorac, Paunović, Brnović, Bošnjak, Racković, Janketić. Igrali su još: Bajk, Tanimoto, Đalović, Zečević, Macanović, Reljić, Golubović, Kuč.

U svakom slučaju, Rudar spremno dočekuje nastavak sezone baš kao i navijači koji su se zaželjeli prvoligaškog fudbala na stadionu pod Golubinjom.

Komentariši