PODIJELI

Rudar gost Grblja.

Poraz od Grblja na početku prošle sezone nagovjestio je da to neće biti sezona za pamćenje najtrofejinijeg kluba u Crnoj Gori.

Ove sezone, jedan novi Rudar, imaće priliku da na istom mjestu na potpuno drugačiji način najavi nastavak sezone. Trener Miodrag Vukotić se nada da se prošlogodišnji 20. februar neće ponoviti.

“Makar se nadam da tako neće biti, jer smo dosta toga teškog odradili tokom priprema da bi već na startu pokazali da smo jedna sasvim drugačija ekipa, koja ima snage da se bori za visok plasman. Rekao sam već da je Grbalj odličan sastav koji je doveo nekoliko iskusnih i dobrih igrača, došao je novi trener i promjenio način igre. Nedavno su pokazali da posjeduju kvalitet na „Kupu mimoze“ kada su ubjedljivo u finali savladali Sutjesku i stvorili odličnu uvertiru pred ovu utakmicu. Naravno da je i naše raspoloženje na zavidnom nivou. Želimo da pokažemo široj fudbalskoj javnosti jedan novi, ofanzivniji Rudar, koji želi da se bori za Evropu. Imamo još neke dileme koje ću otkloniti do početka utakmice, ali na teren će istrčati oni najspremniji. Ono što neće odgovarati našem stilu igre je teren, jer vidite kakvi su vremensku uslovi, ali kakvi budu uslovi nama takvi će biti i njima. Nadam se da nam to neće predstavljati veliki problem i da ćemo početi proljećnji dio šampionata onako kako želimo”, zaključio je Vukotić.

 

Komentariši