PODIJELI

U organizaciji Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja sinoć je u Domu vojske gostovalo Trsteničko pozorište Duško Radović sa predstavom „Ženski razgovori“ u režiji Branislave Stefanović. Predstava je na repertoaru devet godina, a ovo joj je 39 izvođenje.

Predstava „Ženski razgovori“ ima specifičnu temu i pitanje je koliko publika muška i ženska na različit način reaguje na ovu predstavu – kazala je za našu televizijurediteljka predstave Branisla Stefanović i dodala da ima više muških gorkih komentara, a više ženskih komentara koji govore o tome da je to što je Duško Radović napisao u „Ženskim razgovorima“ prava istina o odnosu muškaraca i žena.

Branislava sa Trsteničkim pozorištem sarađuje dugi niz godina i prati kako produkcija i profesionalnih i amaterskih predstava živi nakon premijere.

Branislavu Stefanović u skoro svim tekstovima u štampi predstavljaju kao Branislava. Dešavalo se kaže Branislava da me i na ceremonijama dobijanja nagrada prozovu u muškom rodu.

U glumačkoj ekipi našla se i Ivana Veljović, rođena Bailović iz Pljevalja. Ivani je izrazila zadovoljstvo što je njeno prvo predstavljanje bilo baš pred pljevaljskom publikom.

Nakon Pljevalja predstava će biti odigrana u Bijelom Polju i Beranama.

Komentariši