PODIJELI

Sjutra u 18 sati u Sportskom centru “Toplioca” u Baru, u derbiju 12. kola Prve lige za odbojkašice, AOK Rudar će pokušati da se revanšira šampionu za poraz u prvom dijelu prvenstva i na taj način i nakon ovog kola zadrži vodeće mjesto na tabeli.

Oba tima u dobrom raspoloženju ulaze u ovu utakmicu. Domaćin se sa maksimalnih 3:0 po setovima revanširao gradskom rivalu Galebu za poraz u prvom dijelu prvenstva. Sa druge strane Rudar je u “Adi” ostvario vrlo važnu pobjedu protiv Morače, koja, iako se radi o mladom timu, ekipa koja može svakog da pobjedi. Pred ovu utakmicu tim iz Pljevalja ima bod više od Luke Bar, što ne mora ništa da znači, ali može na psihološkom planu kada je u pitanju tim iz Pljevalja.

SC “Topolica” Bar, početak u 18 sati. Sudije: Sonja Simonovski i Milana Bulatović (obje iz Bara)

LUKA BAR: Rosić M., Cenović, Slankamenac, Rovčanin, Petrović, Dević, Duraković, Ratknić, Vukoslavčević, Vuković, Čarapić, Knežević. Trener: Vladimir Milačić.

AOK RUDAR: Bojović, Čakar, Vučetić, Milinković, Svrkota, Đurović, Marković, Džaković, Vujadinović, Petrović, Stanić. Trener: Nataša Marković.

Komentariši