PODIJELI

Ni oni stariji ljubitelji fudbala u Pljevljima ne pamte kada se zvanična fudbalska utakmica igrala na -10 stepeni celzijusovih. Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore sjutra oko 14 sati u Pljevljima će biti -8, a do kraja utakmice oko -11. Uzimajući u obzir da se stadion nalazi u parku pored Breznice gdje je u odnosu na mjesto gdje se nalazi mjerna stanica i do tri stepena svježije pitamo se koliko će se ljudi usuditi da, tokom radnog dana skokne do stadiona da “uživa” u fudbalu.

Ono što je sigurno onima na terenu biće mnogo lakše nego saigračima na klupi ili publici, i sugurno je da će to biti utakmica sa dosta trčanja. Međutim pošto je teren bukvalno zalađen, teško da će biti neke povezane igre i osmišljenih akcija. Sudeći po tome da su bodovi važni i jednoj i drugoj ekipi utakmica će biti borbena i najvažnije će biti da se neko od aktera ne povrijedi. Sudeći po treningu pred ovu utakmicu, biće promjena u timu Rudara u odnosu na meč u Radanovićima ne samo u sastavu već i u formaciji. Trener Miodrag Vukotić pozvao je navijače da dođu i podrže ekipu jer se ispostavilo da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u sezoni.

–Liga je takva da svako svakoga može da dobije, a koliko je Petrovac nezgodan protivnik sam sam se uvjerio jer sam gledao utakmicu Petrovac-Sutjeska. Po onome što sam video ne očekuje nas ni malo laka utakmica. Petrovac se pojačao u polusezoni došla su prava, adekvatna pojačanja, što se pokazalo na utakmici sa Sutjeskom. Međutim sve je do nas, jer ,mi sami odlučujemo o našoj sudbini. Ovoj ekipi Rudara treba vremena jer smo dosta mijenjali. Doveli smo šest, sedam igrača i ne mogu se kockice uklopiti preko noći, ali ono što je najgore ne ide nam vrijeme u prilog i uslovi za igru, ali jednostavno moramo da se što prije prilagodimo, da zbijemo redove i nađemo pobjedničku formaciju. Pozvao bih navijače da dođu i budu strpljivi i da u slučaju da ne krene kako treba budu ti koji će nas svojim navijanjem vratiti na pravi put, kazao je Vukotić.

Rudar-Petrovac

Gradski stadion. Početak 14 časova

Glavni sudija: Miloš Savović, I pomoćnik: Vladan Todorović, II pomoćnik: Ivan Bogdanović, Četvrti sudija: Predrag Radovanović, Kontrolor suđenja: Dejan Stanišić, Delegat: Sreten Tomanović

RUDAR: Agović, Reljić, Racković, Kartal, Mitrović, Sopo, Kotorac, Janketić, Bošnjak, Bajk, Paunović.

PETROVAC: Popović, Vujačić, Vučinić, Boričić, Kacić, Kajević, Pajović, Vujović, Mikijelj, Marković, Kalezić.

 PAROVI 21. KOLO

Komentariši