PODIJELI

Stadion Gradski. Gledalaca oko 200. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić) i Ivan Bogdanović (Cetinje). Strijelci: Đalović u 50. i 55. i Paunović u 90+3, za Rudar, a Boričić u 52. za Petrovac.

RUDAR: Agović, Mitrović, Kotorac, Vuković, (od 72. Zečević), Bošnjak (od 46. Paunović), Janletić, Reljić, Živković, Kuč, Tomašević, Đalović (od 88. Brnović-).

PETROVAC: Popović, Vujović, Kalezić, Marković, Kacić (od 80. Peličić-), Vuković (od 68. Kačar-), Mikijelj, Bulatović (od 60. Đorđević), Pajović, Kajević, Boričić.

Rudar jeste zasluženo pobjedio, ali je Petrovac pokazao da se neće tako lako odreći prvoligaškog statusa, jer su igrali hrabro, lijepo za oko i maštovito u napadu. Prvo poluvrijeme bilo je bez golova da bi u 51. minutu Radomir Đalović glavom sa pet metara postigao gol. Tek što su krenuli sa centra gosti su izjednačili preko Balše Boričića. Tri minuta nakon toga korner koji je izveo Edvin Kuč, lopta je preletjela sve igrače, a na suprotnoj strani loptu je majstorski umirio Đalović i volejom matirao Popovića. U poslednjem minutu zaustavnog vremena gol je postigao Rodoljub Paunović i ovjerio zaluženu pobjedu Pljevljaka.

Komentariši