PODIJELI

Prepoznajući potrebu ulaganja u zdravstvene ustanove, Pivara „Trebjesa“ donirala je medicinsku opremu vrijednu ukupno oko devet hiljada eura za tri doma zdravlja sa sjevera Crne Gore. Oprema koja će stvoriti preduslove za pružanje kvalitetnijih zdravstvenih usluga uručena je domovima zdravlja iz Pljevalja, Bijelog Polja i Berana.

„U našem odgovornom odnosu prema zajednici i građanima, podrška zdravstvenom sistemu zauzima važno mjesto. Smatramo da je posebno važno ulagati u zdravstvene kapacitete u sjevernim opštinama, s obzirom na to da se radi o slabije razvijenom dijelu naše zemlje. Zato je podrška Pivare ovaj put usmjerena upravo ka korisnicima usluga domova zdravlja na teritoriji ove tri opštine.“, kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari „Trebjesa“.

Među doniranom opremom je ukupno pet EKG aparata, kao i dijagnostička oprema za kojom su domovi zdravlja iskazali potrebu.

Donacijom domovima zdravlja sa sjevera Crne Gore, Pivara „Trebjesa“ proširila je oblast svojih ulaganja. Prethodnih godina kompanija, čije je sjedište u Nikšiću, podržavala je zdravstvene ustanove u ovom gradu.

Izvor: Analitika

Komentariši