PODIJELI

“Novoj i DF-u bi najbolje bilo da ga više ne brane, jer je očigledan njihov pokušaj omalovažavanja i potcjenjivanja ukupne crnogorske javnosti i zdravorazumskog promišljanja građana”, saopšten je iz DPS-a.

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je jednog od lidera Demokratskog fronta Andriju Mandića da saopšti “prave motive iznenadnog i nelegalnog boravka u Srbiji”.

“Svima je jasno da verzija koju je saopštila njegova partija nema dodira sa realnošću. Ne postoji osoba koja bi povjerovala da je čovjek protiv kojeg se vodi više postupaka, u kojima je optužen za najteža djela protiv države, tek tako zalutao u magli i greškom prešao državnu granicu baš u društvu nekadašnjih članova ozloglašenog Sedmog bataljona?! Koja su to domaćinstva koja se obilaze u kasne sate sa osobama koje imaju više prijava za nelegalno držanje oružja i eksplozivnih naprava i kako je baš ovu grupu ljudu odabrao za svoju noćnu pograničnu ekskurziju?”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da očekuju da nadležne državne institucije do kraja ispitaju “kako je to baš Andrija Mandić od svih putnika “zalutao” na teritoriju susjedne države”.

“Novoj i DF-u bi najbolje bilo da ga više ne brane, jer je očigledan njihov pokušaj omalovažavanja i potcjenjivanja ukupne crnogorske javnosti i zdravorazumskog promišljanja građana”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Izvor: Vijesti

Komentariši