PODIJELI

Ulica kralja Petra biće adaptirana u dužini od 250 metara, od raskrsnice kod Opštine do kafane Zelengora. Procjenjena vrijednost radova je 471.500 evra.

U ponedeljak, 12. marta Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke – adaptacija ulice kralja Petra, pješačka zona. Otvaranje ponuda je 4. aprila. Ukupna procjenjena vrijednost radova je 471.500 evra, a sredstva su opredjeljena iz opštinskog budžeta. Ulica kralja Petra biće adaptirana u dužini od 250 metra, od raskrsnice kod Opštine do kafane Zelengora, rekao nam je savjetnik za javne nabavke Blažo Šubarić.

Radovi obuhvataju: rušenje i demontažu postojećih trotoara i ivičnjaka, mašinsko i ručno iskopavanje zemlje, ugradnju čistog tamponskog sloja od drobljenog kamena, uklanjanje postojećeg drveća, izrada slivnika. Predviđeno je popločavanje granitnim pločama.

Uklonjeni drvoredi biće zamjenjeni novim, a ulica će imati i novu rasvjetu. U Ulici kralja Petra biće zamjenjena vodovodna instalacija, sto nije u sklopu ove javne nabavke.

S obzirom da je vrijednost radova blizu pola miliona očekuje se veliko interesovanje ponuđača.

Komentariši