PODIJELI

Crna Gora je dostigla rekordan broj domaćinstava koja redovno izmiruju obaveze utrošene električne energije, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) prilikom uručenja glavne nagrade u nagradnoj igri “Zlatni tim-popusti i nagrade“.

Predstavnici EPCG uručili su danas ključeve automobila Opel Astra K Enjoy dobitniku glavne nagrade Faruku Rašinliću iz Pljevalja.

Direktor Funkcionalne cjeline Snadbijevanje u EPCG Nikola Bezmarević kazao je da Elektroprivreda daje 13 odsto popusta na aktivnu energiju za redovne platiše.

„Posebno me raduje što je ova nagrada otišla u Pljevlja, jer oni pored Tivćana zauzimaju drugo mjesto po redovnosti plaćanja računa u Crnoj Gori“, rekao je Bezmarević.

Rašinlić smatra da će redovne platiše uvijek biti nagrađene, navodeći da je to prva velika nagrada u Pljevljima.

„Kada su me pozvali iz Elektrodistribucije i kada su mi rekli da sam ja pobjednik, krenula je euforija. Usijali su se telefoni, zvali su me, dolazili i čestitali“, rekao je Rešinlić.

Specijalistkinja za eksternu komunikaciju u EPCG Eleonora Albijanić navela je da u bazi za izvlačenje dobitnika bilo 187.355 domaćinstava, koji su članova Zlatnog tima.

„Pored automobila, u nagradnom fondu bile su i druge vrijedne nagrade – Vaučeri za putovanja vrijednosti hiljadu eura, Iphone telefoni, iPad tableti, vaučeri od stotinu eura za gorivo, a nagrade su uručene domaćinstvima iz Berana, Podgorice, Nikšića, Bara, Cetinja, Herceg Novog, Tivta i Budve“, kazala je Albijanić.

Izvor: CdM

Komentariši