PODIJELI

Tokom godine učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje održavaju interne časove koji imaju svrhu da se učenici oslobode treme i da stečeno znanje tokom školovanja pokažu pred svojim roditeljima i profesorima. U prostorijama Akademskog centra 3. aprila 2018. godine održan je  interni čas na kome su nastupili učenici prvih i drugih razreda u svim klasama nastavnika Škole za osnovno muzičko obrazovanje.

Direktor Muzičke škole Nikola Gvozdenović zadovoljan je nastupom učenika. Zahvalio je opštini Pljevlja, Sekretarijatu za društvene djelatnosti i Rudniku uglja koji im pomažu pri odlasku na takmičenja i održavanju internih časova.

Učenici Muzičke škole nastupili su na Gitar festu u Bijelom Polju koji je skoro održan. Spremaju se za državno takmičenje u Herceg Novom a nastupiće i na više međunarodnih takmičenja. Nastavnik Gavro Terzić sprema učenike za takmičenja i kaže da je praksa da se uvijek vrate sa nekom nagradom.

Muzika je za učenike Muzičke škole prava umjetnost u kojoj su pronašli sebe i nakon svakog internog časa pokazuju sve veće samopouzdanje tako da spremni odlaze na takmičenja.

Komentariši