PODIJELI
Podgoričanka A.R. zatečena je u selu Crljenice pljevaljske opštine u švercu robe te ilegalnom prelasku granice. Protiv nje je podnijeta krivična prijava i oduzeta roba u vrijendosti od 9.500 eura.

Naime, granični policajci su prije dva dana oko 21,40 časova, preduzimajući mjere i radnje u nadzoru državne granice, a postupajući po operativnim saznanjima, u rejonu sela Crljenice, na makadamskom putu koji povezuje selo Ljeljenica (Republika Srbije) i selo Crljenice (Crna Gora) zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Audi-Q7“ kojim je upravljala A.R. (40) iz Podgorice.

Graničnom provjerom utvrđeno da je A.R. izvšila nezakonit prelazak državne granice iz Republike Srbije u Crnu Goru, čime je počinila prekršaj iz Zakona o graničnoj kontroli. Pregledom vozila pronađena je veća količina tekstilne robe bez potrebne dokumentacije procijenjene vrijednosti oko 9.500 eura – kaže se u policijskom saopštenju.

Nadležni državni tužilac je naložio da se protiv A.R. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Izvor: Kodex

Komentariši