PODIJELI

Kursom INTERNET ZA SENIORE u Baru, održanom u februaru mjesecu počela je još jedna godina u kojoj će ovaj projekat nastaviti svoj život.

Veoma dobar odziv penzionera i njihova posvećenost nastavi odličan su pokazatelj da ovaj projekat ima budućnost i upravo ćemo, iz tog razloga, ove aktivnosti nastaviti istim tempom, kao i do sada, saopštila je Persa Spajić iz kompanije MTel.

Brano Sudar, iz Biznis akademije Vijesti, istakao je da su se u saradnji sa komapnijom MTel, i kako bi podjednaku pažnju poklonili penzionerima u svim crnogorskim opštinama, ovoga puta odlučili za organizaciju kursa u Pljevljima i penzionere iz ove naše sjeverne opštine.

Nakon kursa u Pljevljima ponovo se selimo na jug upravo iz razloga da bi ovoj, socijalno veoma specifičnoj kategoriji naših sugrađana u svim crnogorskim sredinama posvetili jednaku pažnju, istakao je on.

Kurs u Pljevljima počinje 23. Aprila i trajaće 5 radnih dana. Nastava će se odvijati u prostorijama pljevaljske Gimnazije Tanasije Pejatović, a svi zainteresovani penzioneri mogu se prijaviti u M-Telovoj poslovnici u Pljevljima, u lici Kralja Petra, bb.

Na kraju kursa svi penzioneri dobiće sertifikate o završenoj edukaciji.

Izvor: Vijesti

Komentariši