PODIJELI

Aldin Memić, Vuk Gogić i Arman Abazin, učenici kuvarskog smjera Srednje stručne škole postigli izuzetno dobre rezultate na školskom takmičenju „Gastro kup“ i Međunarodnom takmičenju „Doživite najukusnije trenutke“ u Budvi.

Prošlog vikenda, 21. i 22. Aprila učenici kuvarskog smjera Srednje stručne škole učestovali su na školskom takmičenju „Gastro kup“ u organizaciji Šrednje mješovite škole „Danilo Kiš“ iz Budve i 12. Međunarodnom otvorenom  prvenstvu Crne Goren“Doživite najukusnije trenutke“ u organizaciji Turističko-ugostiteljskih radnika iz Budve.

Srednju stručnu školu predstavili su učenici Aldin Memić, Vuk Gogić i Arman Abazin sa svojim profesorom Miljanom Mitrovićem.

Ovo je izuzetno iskustvo. Prije toga imali smo školsko takmičenje, pa se nadam da će ovo takmičenje uticati da naredne godine školsko takmičenje bude masovnije. U jakoj konkurenciji naši učenici postigli su izuzetan uspjeh. To će im biti dobar podsticaj za napredovanje u struci“, kaže Mitrović.

Aldin Memić je na školskom takmičenju osvojio zlatnu medalju. Keže priznanje je dobar podsticaj, ali ono što se vidjelo i naučilo od kolega je mnogo vrednije.

Njegovi drugari Vuk Gogić i Arman Abazin, osvojili su srebro i bronzu. Gogić kaže u jakoj konkurenciji sve se ocjenjivalo: kvalitet, ekonomičnost, funkcionalnost i higijena. Zato je srebro u njegovim rukama.

Najmlađi među njima Arman osvojio je bronzanu medalju i ponosan je na uspjeh, mada će uložiti u sebe da bude najbolji.

Na Međunarodnom takmičenju „Doživite najukusnije trenutke“ učestvovali su Vuk Gogić i Aldin Memić i osvojili bronzu. Momci su pokazali da se u svakom poslu može napredovati i pokazati umijeće i vještina.

Komentariši