PODIJELI

Mještani Mjesne zajednice Crljenice od nadležnih u lokalnoj upravi zahtjevaju da hitno pošalju stručne ekipe koja bi na licu mjesta provjerila stabilnost mosta preko potoka Zlodo. Iz MZ poručuju da je most oštećen, da se primjećuju pukotine na kolovozu i da postoji opasnost od njegovog urušavanja. Od lokalne uprave se traži da nakon provjere stabilnosti mosta, ako to bude potrebno, pristupe što hitnijoj rekonstrukciji, jer bi prekid saobraćajne veze sa Pljevljima izazvalo brojne nevolje za mještane MZ Crljenice.

– Usled većeg tereta može doći do pucanja mosta, tako da bi to predstavljalo veliki problem za one koji imaju potrebu da svakodnevno odlaze do Pljevalja, posebno mještani sela Adrovići i Crljenice – navodi se u dopisu MZ Crljenice koje je potpisao predsjednik mjesne zajednice Darko Gačević.

Dopis je upućen Sekretarijatu za komunalno-stanbene poslove, saobraćaj i vode. Mjesna zajednica Crljenice praktično se nalazi na domak grada i prilično veliki broj stanovnika svakodnevno putuje u Pljevlja kako na posao tako i u školu.

Izvor: Dan

Komentariši