PODIJELI

Veliki broj stanovnika Pljevalja svakodnevno koristi put od Guka do Dajevića Hana. Međutim, ta dionica za sada samo predstavlja praktično utabanu stazu, sa jedne strane, dok sa druge strane postoji put  namijenjen prevoznim sredstvima, ali kojim idu i pješaci.

S obzirom da je ta dionica iz bezbjednosnih razloga rizična, Demokrate smatraju da bi bilo neophodno napraviti trotar i šetalište na ovoj dionici. Prvi razlog je, kao što smo naveli,  bezbjednost prolaznika.  Drugi razlog je estetski, jer će uređeno šetalište kroz četinarsku šumu predstavljati sjajan ugođaj ljudima koji svakodnevno koriste ovu dionicu u rekreativne svrhe.

Izgradnja pješačke staze, odnosno šetališta omogućiće stanovnicima da pobjegnu od zagađenog vazduha i uživaju u ljepoti ovog mjesta. Nakon što 27.maja preuzmemo upravljanje pljevaljskom opštinom, uz šetalište ćemo postaviti neophodni mobilijar i insaliraćemo rasvjetu, kako bi građani mogli da šetaju i u večernjim satima. Pored pomenutog sadržaja,  posatavićemo sprave za vežbanje i zabavu najmlađih posjetilaca ovog mjesta.

Radićemo na tome da našim sugrađanima na svaki način stvorimo uslove za ljepši život u rodnom gradu. Zato, dođi kući, jer imamo plan, da od Pljevalja napravimo moderan grad.

Komentariši