PODIJELI

NVO „Legalis“ kroz Projekat „Za dječju radost i igru“ postavio mobilijar u dvorištu Vrtića „Lane“.

Kroz Projekat „Za dječju radost i igru“ Nevladina organizacija „LEGALIS“ postavila je, u petak, 11. maja, mobilijar u dvorištu Vaspitne jedinice „Lane“ Dječjeg vrtića „Eko bajka“. Projekat je podržala Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2017. godinu opštine Pljevlja.

U Vaspitnoj jednici „Lane“ ima preko 60 djece, uzrasta od 3 do 6 godina, a raspoređeni su u dvije grupe. U ime NVO „LEGALIS“, Miloš Ostojić im je poželio srećno djetinjstvo i da im igra u dvorištu donese mnogo radosti. Ostojić je posebnu zahvalnost izrazio DOO “Vodovod” i “Čistoća” koji su pomogli oko postavljanja mobilijara.

U ime djece iz ove vaspitne jedinice i njihovih  roditelja, darodavcima se zahvalila direktorica JPU Dječji vrtić „Eko bajka“, Abela Popović i apelovala na sve sugrađane da čuvaju postavljeni mobilijar.

Popović dodaje da će novi mobilijar omogućiti i druge nove sadržaje za djecu, a biće postavljen i video-nadzor da postavljene sprave ne budu uništene kao što je to bio slučaj sa mobilijarom u dvorištu obližnje škole.

Komentariši