PODIJELI

Prije svečanosti u Kabinetu za transfuziju u Pljevljima Klub je organizovao akciju doborovljnog davanja krvi.

U prostorijam Opštinske organizacije Crvenog krsta u Pljevljima organizovana je svečanost na kojoj su uručena priznanja davaocima krvi koji su dragocjenu tečnost darivali 10, 20, 30,40 i 50 puta.

Za 10 puta datu krv priznanja su uručena: Luković Goranu, Muratović Salku, Jelovac Dobrilu, Džaković Milu, Terzić Ljubomiru, Čengić Muhamedu, Lončar Milojku, Bajčeta Slavku, Petrović Andriji, Mrdak Draganu,Talić Admiru, Golubović Draganu, Jojović Milojku, Potpara Ratku, Mršović Blagomiru i Kaltak Erdinu. Za 20 puta datu krv: Hrastovina Dervišu,Vraneš Miloradu, Delić Nedžibu, Milić Slaviši, Starovlah Nenadu, Vilić Mustafi, Vlahovljak Hasanu, Zindović Dani, Lečić Njegomiru, Cupara Zoranu, Kotlaja Rajku, Srna Adnanu i Golubović Mirku.

Za 30 puta datu krv priznanja su dobili Čuturić Zaim, Čuturić Mirsad, Vemić Miraš, Lučić Dejan kao i Hrapović Alija. Posebno prizananje za 50 puta datu krv dobio je Halilbegović Amer.

Prije svečanosti u Kabinetu za transfuziju u Pljevljima Klub je organizovao akciju doborovljnog davanja krvi, kojoj su se odazvali mnogi Pljevljaci kao i klubovi koji rade na području pljevaljske opštine.

Izvor: Vijesti

Komentariši