PODIJELI

Pripadnici granične policije zatekli su u nedozvoljenom prelazu granice sa Srbijom Pljevljaka čiji su inicijali D.J. (54) koji je u teretnom vozilu pokušao da prokrijumčari 3.286 litara 96 procentnog etil-alkohola.

Crnogorska Uprava policije je saopštila da su na makadamskom putu koji povezuje selo Kamena Gora (Srbija) i selo Mataruge (Crna Gora) pripadnici granične policije uočili teretno vozilo “mercedes”, a lice koje je upravljalo vozilom pokušalo je da pobjegne nakon što je uočilo policijske službenike.

“Službenici granične policije su pronašli lice koje je upravljalo vozilo i utvrdili da se radi o D.J. iz Pljevalja. Utvrđeno je da je izvršio nezakonit prelazak državne granice iz Srbije u Crnu Goru”, navodi se u saopštenju.

U kamionu je, osim navedene količine etil-alkohola, pronađena jedna mašina za mljevenje kukuruza vrijednosti od oko 420 eura.

O svemu je upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio službenicima kriminalističke policije CB Pljevlja, da preduzmu određene radnje radi precizne kvalifikacije događaja.

Izvor: mondo

Komentariši