PODIJELI

Direktor Radija Crne Gore, Radojica Bulatović uručio je računarsku opremu i kancelarijski materijal zaposlenima u Radio-televiziji Pljevlja, čije su prostorije i gotovo sva imovina izgorjeli u velikom požaru prošlog utorka.

Tom prilikom rečeno je da je svaka pomoć kada ostanete bez imovine izuzetno korisna i draga, a još kada stigne od kolega, bez obzira na njenu vrijednost, znači mnogo.

“Radio-televizija Crne Gore je tu da pomogne i doprinese nastavku dosadašnje dobre saradnje. Ima jedna izreka koja glasi ‘Ko da malo i više će kad bude mogao’. Vama hvala što ste svih ovih godina bili uz nas, a red je da mi to vratimo makar na ovaj simbioličan način. Iz svega svakako treba izaći jači, a možda je ova garež opomena da se što prije prostorni kapaciteti jednog Javnog servisa kakav je RTPV prilagode novim uslovima rada i organizaciji multimedijalnog centra kao što to treba da bude i u Radio-televiziji Crne Gore”, kazao je Bulatović.

Za direktora Radio-televizije Pljevlja, Dejana Miličića, prijatna iznenađenja su uvijek dobro došla, posebno kada ih prirede kolege.

“Nijesmo ni sumnjali da će podrška doći sa ove adrese. Ne gledamo njenu novčanu vrijednost, nije ona na nivou pomoći koju su opredijelili Rudnik uglja ili Agencija za elektronske medije, ali sigurno ima jedan neprocjenjiv kolegijalni značaj. A i došla je sa liderske adrese i biće podsticaj da se saradnja dva medija dodatno intenzivira i time učvrste kolegijalni odnosi”, kazao je Miličić.

Tačan uzrok požara trebalo bi da bude poznat za dvije sedmice kada vještaci dostave nalaz Tužilaštvu.

Izvor: RTCG/RTV Pljevlja

Komentariši