PODIJELI

Na ovim manifestacijama će biti proglašeni pobjednici konkursa i dodijeljene nagrade.

Završnica projekta “Oslikajmo ljubav“ biće obilježena manifestacijama koje će se održavati od 28. maja do 2. juna u Budvi, Nikšiću, Cetinju, Beranama, Herceg Novom i Pljevljima.

Na završnim manifestacijama će nastupati bend koji će u rock aranžmanu odsvirati neke od najpoznatijih dječjih pjesama, dječji solisti, horovi, ritmičke i folklorne grupe iz pomenutih gradova, solisti iz predškolskih ustanova i Udruženja, koji su bili učesnici na likovnom konkursu. Na ovim manifestacijama će biti proglašeni pobjednici konkursa i dodijeljene nagrade.

“Da bismo manifestaciju učinili zanimljivijom za njen dječji auditorijum, biće podijeljeno preko stotinu robnih nagrada. Ulaz je slobodan, a besplatne karte (koje služe samo za izvlačenje nagrada) biće podjeljene svoj djeci iz predškolskih i školskih ustanova, Udruženja i Centara za djecu sa posebnim potrebama. Učešće u projektu uzeće preko četiri stotine djece iz pomenutih gradova, a ukupan auditorijum se procjenjuje na preko 10.000 neposrednih i posrednih učesnika”, saopštili su organizatori.

Sve završne manifestacije počinju u 18.30 sati,a održaće se sljedećim redosljedom: Budva, 28. maj – Sportski mediteranski centar; Nikšić, 29. maj – Nikšićko pozorište; Cetinje, 30. maj –Zetski dom; Berane, 31. maj – Centar za kulturu; Herceg Novi, 1.jun – Dvorana Park; Pljevlja, 2.jun – Sala Doma vojske.

Izvor: Vijesti

Komentariši