PODIJELI

Zbog uložene žalbe jednog od ponuđača na tender za nabavku i postavljanje opreme za Dom kulture, ova nabavka se odlaže za duži rok.

Nakon što je obustavljen postupak Javne nabavke za opremanje Doma kulture, zbog neispravnosti ponuda, Opština Pljevlja je 29. marta raspisala novi tender za nabavku i postavljenje opreme za Dom kulture. Nakon par odlaganja, otvaranje ponuda obavljeno je 3. maja 2018. godine. Predračunska vrijednost je 200 hiljada eura.

Prema informacijama koje smo dobili od Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke, na Odluku Komisije za otvaranje i vrednovanje ponuda o izboru „EKSPORT MG“ DOO Podgorica kao najpovoljnijeg ponuđača na tenderu, žalio se ponuđač „GRAND DESIGN“ DOO Podgorica. Šubarić nam je rekao da će danas, 8. Juna biti proslijeđen Odgovor na Žalbu sa ostalom dokumentacijom Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javnih nabavki i da će se čekati njihova odluka.

Ovom žalbom „GRAND DESIGN“ DOO Podgorica, otvoreni postupak Javne nabavke za nabavku i postavljanje opreme za Dom kulture odlaže se za duži vremenski rok.

Da podsjetimo, ovom javnom nabavkom predviđena je nabavka opreme za Narodnu biblioteku „Stevan Samardžić“, JU Školu za osnovno muzičko obrazovanje, Umjetničku galeriju sa zbirkom humora i satire i Zavičajni muzej.

Komentariši