PODIJELI

Približava se početak priprema “Rudara”, prozivka je zakazana za 20. jun, nedelju dana će se raditi u Pljevljima, a 29. juna ekspedicija Rudara će se preseliti na Zlatibor gde će boraviti desetak dana. Generalni sekretar Rudara Muhamed Gerina kaže za klupski sajt:

– Očekujemo iz Niona dobre vijesti sa izvlačenja za kvalifikacija za “Ligu Evrope”, da ne izgleda pretenciozno sa naše strane, mislim da imamo dovoljno evropskog iskustva i nadamo se da dobijemo protivnika sa kojim možemo da po kvalitetu igramo i da naravno da prodjemo u sledeće kolo, a samim tim dobili bi odlične finansijske bonuse.

Igrači koji su do sada napustili klub ili je sporazumno raskinuta saradnja su: Rodoljub Paunović, Stevan Reljić, Ivan Racković, Mauricio Bajk i Kaoru Tanimoto, a zvanično novo pojačanje je Nemanja Sekulić, zahvaljujem se svima njima na korektnoj saradnji.

Stručni štab i uprava kluba računa na sve ostale igrače za evropske utakmice, a posle evropskih utakmica menadzment kluba razgovaraće sa svakim igračem kojem ističe ugovor ovog ljeta o nastavku saradnje za sledeću sezonu. Stručni štab i svi u klubu vjeruju u momke koji su iznijeli teret prethodne sezone da mogu da naprave dobar evropski rezultat, naravno pregovara sa evenutalnim pojačanjima da bi “zatvorili” pozicije igrača koji su već napustili klub.

Ljekarski pregledi za sve igrače su zakazani 18 i 19 juna, a što se prijateljskih utakmica do sada su na Zlatiboru zakazane tri utakmice 30. jun FK Rad Beograd, 4. jul FK Krupa i 6. jul FK Mladost Lučani.

Komentariši