PODIJELI

Na svečanoj sjednici Nastavničkog vijeća, održanoj u četvrtak, 14. juna, u Gimnaziji „Tanasije Pejatović“, svečano su uručene Diplome „Luča“ učenicima školske 2017/18. godine.

Za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u osnovnoj i srednjoj školi najvišu Državnu nagradu dobilo je jedanaest maturanata:

Nađa Babić, Jovana Božović, Božidar Ćaćić, Azra Demirović, Anastasija Džarić, Semra Jonuz, Danica Knežević, Tara Knežević, Kristina Spajić, Alma Šulović i Ana Vukojičić.

Za odličan opšti uspjeh i primjerno vladanje u svakom razredu u osnovnoj i srednjoj školi, „Luču II“ dobila su 23 maturanta:

Berina Ajanović, Darija Avramović, Jovana Bujišić, Sonja Čolović, Teodora Čvorović, Danica Duković, Iva Đondović, Ajla Ibrahimović, Tatjana Irić, Anja Janjušević, Arabela Kondo, Nemanja Krezović, Haris Kulosmanović, Luka Manojlović, Đuđina Mijatović, Mirjana Pejatović, Dragana Pupović, Aleksandra Sandić, Branka Stevančević, Amina Šabanić, Marko Tošić, Pavle Vraneš i Milijana Zindović.

I ova generacija najboljih maturanata pripremila je lijep i prigodan program kojim su se zahvalili profesorima i roditeljima, a u ime generacije svima se obratila Anastasija Džarić koja je između ostalog rekla da je čast bila biti dio Gimnazije, ali da je završiti Gimnaziju sa odličnim uspjehom privilegija.

Komentariši