PODIJELI

Trener Miodrag Vukotić i fudbaleri Jasmin Agović i Marko Burzanović napustili “rudare“, ali u klub se vratili Radomir Đalović, Radule Živković i Filip Mitrović.

Najtrofejniji fudbalski klub u našoj domovini se priprema na Zlatiboru za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana (12. jula u Nikšiću, 19. u Beogradu), a informacije dolaze iz dana u dan.

Šef stručnog štaba Miodrag Miki Vukotić i uprava Rudara su se mimoišli zbog različitih ambicija, opremu “rudara“ su razdužili golman Jasmin Agović i Marko Burzanović, a trebao je i štoper Filip Mitrović.

Međutim, 24-godišnji defanzivac koji je prošle sezone igrao protiv Partizana za Budućnost se predomislio. A preokret su režirali i napadač Radomir Đalović i štoper/desni bek Radule Živković.

Mitrović će igrati za Rudar protiv Partizana, a nakon evropske misije Pljevljaka će vidjeti šta i kako dalje. Sa druge strane, iskusni Đalović i Živković su se vratili u tabor Rudara.

Tridesetpetogodišnji centarfor i dvadesetsedmogodišnji defanzivac su se razišli sa Rudarom na kraju sezone zbog svađe sa trenerom Vukotićem, ali pošto je bivši kormilar Budućnosti i Mladost napustio Pljevlja, Đalović i kapiten Živković su se vratili u tim i biće u konkurenciji za Partizan.

A što se tiče novog trenera, Rudar neće žuriti – ekipu će protiv “crno – bijelih“ voditi tandem Vuko Bogavac – Žarko Lučić.

Izvor: Mondo

Komentariši