PODIJELI

Na tender za izgradnju prilazne saobraćajnice do objekta trgovine „OKOV“ stigla je samo jedna ponuda. DOO “VING” Pljevlja dostavio je ponudu u iznosu od 44.439 evra.

Na tender koji je Opština Pljevlja raspisala za izvođača radova za izgradnju prilazne saobraćajnice do objekta trgovine „OKOV“ stigla je samo jedna ponuda. DOO “VING” Pljevlja dostavio je ponudu u iznosu od 44.439,15 evra, a otvaranje ponuda obavljeno je 12. jula 2018. godine. Procijenjena ukupna  vrijednost radova bila je 45 hiljada evra sa PDV-om.

Prema informacijama koje smo dobili od Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja, da bi se izvođač uveo u posao treba da prođe deset dana od dana uručivanja Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača odnosno nakon isteka roka za žalbe. Rok izvođenja radova je 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Predviđeni su radovi na izgradnji temelja ulice, uz iskopavanje  oko 700 metara kubnih zemlje, šljunka i starog asfalta. Potom asfaltiranje, postavaljanje pločnika, šahte, nasipa i saobraćajnih znakova.

Asfaltiranje saobraćajnice obuhvatiće površinu od oko 890 metara kvadratnih. Tu je još 75 metara kvadratnih trotoara sa jedne strane ulice kao i 250 metara betonskih ivičnjaka, 27 metara bankina, postavljenje 25 metara kubnih humusa  uz ugradnju oko 400 metara tampona debljine od 10 do 25 santimetara.

Komentariši