PODIJELI

Održana je prezentacija javnog poziva za pružanje mentoring usluga koje sprovodi Ministarstvo ekonomije u saradnji sa biznis centrima/jedinicama lokalne samouprave. Poziv je namjenjen mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima, a u cilju pružanja podrške nesmetanom razvoju i smanjenju broja neuspješnih privrednih subjekata.

Šta je to mentoring i zašto bi trebalo aplicirati na ovaj javni poziv ukoliko ste preduzetnik objasnili su nam predstavnici Sekretarijata za privredu tačnije sekretar ovog Sekretarijata Budimir Bajčetić, menadžerka opštine Pljevlja Emina Salihović i samostalni savjetnik u Sekretarijatu za privredu u ovom cijelom projektu i mentor Marica Leković. Po ugledu na japansku metodologiju dobre organizacije u poslu ali i uz konkretnu saradnju sa japanskom agencijom za međunarodnu saradnju Džajka za 6 odnosno 4 mjeseca možete učiniti da i poslovanje u vašem preduzeću ili određeni segment u preduzeću koji loše funkcioniše postane mnogo bolji i produktivniji.

Poziv je otvoren do 4. avgusta, a formulare za isti možete pronaći na sajtu Ministarstva ekonomije ili sajtu opštine Pljevlja. Naravno za više informacija o tome ko može aplicirati, koji su uslovi možete saznati i od akreditovanog mentora u ovom slučaju Marice Leković.

Komentariši