PODIJELI

U okviru XXXII Dana humora i satire “Vuko Bezarević” 26. jula u Domu kulture sa početkom u 20 časova održaće se pozorišna predstava „Balkanski sex & grad” Čipka i čokolada. Režiju i tekst za redstavu uradio je Stanko Holcer.

Predstava je osmišljena kao komična priča u kojoj dvije najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmjenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktuelnim muško-ženskim problemima.

Produkciju i režija uradio je Stanko Holcer,a predstava je rađena

po motivima knjige ,,Čipka i čokolada”.

U predstavi igraju: Ana Ćuk: Čupka, Jovana Cavnic: Čarna, Voditelj: Marko Dolaš

Nasmejaćete se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad” osvojila je cijeli svet baveći se baš njima, a sad i naš region ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive problem.

Čupka je sretno udata, majka troje dece, a Čarna je još uvek slobodna i traži čoveka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno muzičkim numerama tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro poznate pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rešavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i izvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću.

Komentariši