PODIJELI

Službenik za javne nabavke Blažo Šubarić u ponedeljak, 23. jula raspisao je javni poziv za prikipljanje ponuda za nabavku i ugradnju oprema za potrebe Lokalnog javnog emitera Radio-televizije Pljevlja. Pod ovim se podrazumjeva nabavka i ugradnja radio-televizijske opreme i prateći građevinski i elektro radovi. Procjenjena vrijednosradova je 175 hiljada evra, a otvaranje ponuda je 15. avgusta.

Da podsjetimo da su u požaru 22. maja izgorele prostorije radio televizije i gotovo sva oprema.

Treći put, raspisan je i otvoreni postupak javne nabavke za nabavku i postavljanje opreme za Dom kulture. Predviđena je nabavka opreme za Narodnu biblioteku „Stevan Samardžić“, JU Školu za osnovno muzičko obrazovanje, Umjetničku galeriju sa zbirkom humora i satire i Zavičajni muzej. Predračunska vrijednost je 200 hiljada eura. Otvaranje ponuda je 17. avgusta.

Prethodno je službenik za javne nabavke raspisao javni poziv za izvođenje radova na toplovodu od kotlarnice u Skerlićevoj ulici do ugostiteljskog objekta Zelengora. Predračunska vrijednost radova je 55 hiljada evra, a otvaranje ponuda je 13. avgusta.

Sumirajući raspisane javne pozive ukupna predračunska vrijednost nabavke i ugradnje opreme je 430.000 evra.

Komentariši