PODIJELI

Policija je uhapsila S.S.(39) iz Pljevalja, nakon što je u namještaju koji se nalazio u kombiju u kome je bio osumnjičeni, pronašla oko 47 kg marihuane.

Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je juče oko 17 sati i 30 minuta zaustavila u mjestu Štitarička rijeka na magistralnom putu Kolašin Mojkovac kombi pljevljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao R.K.(60) iz tog grada, dok se S.S. nalazio na suvozačevom mjestu.

“Nakon pregleda vozila, u kojem su se nalazili namještaj i tehničke stvari, policijski službenici su pronašli i oduzeli 50 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, koja su bila sakrivena u ovim stvarima, a za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 46.735,8 grama”, istakli su iz policije.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se od R.K. uzme zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina i da se to lice pusti bez zadržavanja, a da se S.S. liši slobode i da mu se privede uz krvičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je uz UP.

Izvor: RTCG

Komentariši