PODIJELI

NVU “Sve za pčele, pčele za sve” Pljevlja, realizuje projekat pod nazivom “Pokreni se i organizuj kao pčele” za mlade uzrasta od 15 do 30 godina.

Odobrenim projektom je predviđeno da se mladi prijave na objavljeni Javni poziv za osposobljavanje mladih za bavljenje pčelarstvom na koji  se mogu prijaviti najkasnije do 15.08.2018. godine.

Nakon prijavljivanja kandidata biće organizovana predavanja iz oblasti pčelarstva 19.08 i 26.08.2018.godine. Nakon predavanja biće organizovan test usvojenog znanja za prijavljene kandidate i prvih 5 najbolje rangiranih kandidata sa testa dobiće po jedno pčelinje društvo.

Zainteresovani kandidati svoju prijavu sa potrebnim podacima: ime, ime oca,prezime, datum rođenja, zanimanje i broj telefona mogu poslati na e-mail Udruženja: svezapcelepcelezasve@yahoo.com ili na brojeve telefona 068/821-625 i 069/192-754.

Ovaj projekat je podržan od strane NVO “Da zaživi selo”, a u okviru projekta Osnaživanje rada Omladinskog kluba i omladinskih organizacija kroz subgranting za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade opštine Pljevlja, koje je podržalo Ministarstvo sporta.

Komentariši