PODIJELI

Rudar gostuje Grblju u Radanovićima.

U 180 minuta novosezonskog fudbala, Rudar nije postigao ni primio gol. U oba meča, a posebno u Podgorici protiv OFK Titograda, Rudar je bio bolji rival i imao sjajne šanse za gol. Protiv Zete, koliko god da je Rudar bio blizu pobjede toliko je bio blizu i poraza jer je i Zeta imala odlične šanse. Ipak u poslednjem minutu meča protiv Golubovčana, Đalović je sjajnim udarcem glavom matirao golmana Zete, ali je lopta umjesto u mreži završila na okviru gola.

Jasno je da Rudar ima kvalitete, a posebno u defanzivnom dijelu. Iako je bilo propusta zadnje linije, a posebno u duelu sa Zetom, odbrana Rudara je čvrsta i stabilna i već nagovješatava da će možda biti i jedna od najboljih u ligi.

Sa druge strane tim iz našeg grada muči efikasnost. Jednostavno taj problem odavno prati Rudar i nikako da se efikasnost popravi. Prvenstvo je tek počelo pa će biti vremena da se na veći nivo podigne i taj segment igre.

Sjutra od 17 sati i 30 minuta na stadionu Donja Sutvara u Radanovićima, Grbalj će dočekati Rudar u okviru 3. kola prve T-com crnogorske fudbalske lige. Radi se o ekipama približnog kvaliteta s tim što Grbalj u boljem rasploženju dočekuje Rudar jer je u prošlom kolu savladao Petrovac u komšijskom derbiju sa 1-0.

Komentariši