PODIJELI

Na ovoj manifestaciji, koja je međunarodnog karaktera, bilo je prijavljeno 228 pasa goniča.

Klub ljubitelja pasa goniča Pljevlja organizovao je petu specijalizovanu izložbu pasa u Milet bašti. Na manifestaciji koja je inače međunarodnog karaktera bilo je prijavljeno čak 228 pasa.

Mnogobrojne su kategorije u kojima su se psi takmičili a oni koji su odlučivali o njihovom plasmanu su sudije Mirko Bulajić iz Crne Gore, Dragan Ivanović iz Srbije i Slobodan Krsmanović takođe iz Srbije. Na manifestaciji kao počasni gost predstavljen je delegat, odnosno predsjednik Kinološkog Saveza CG Vojislav Brajević.

3 prva mjesta u kategoriji bis bili su: prvo mjesto crnogorsko – planinski gonič u vlasništvu odgajivačnice „From family“ Đorđa Radulovića, drugo mjesto istarski – oštrodlaki gonič u vlasništvu Mihajla Janjuševića i treće mjesto srpski gonič u vlasništvu Bećira Hadžibegovića iz Nove Varoši.

U kategoriji J-bis za najboljeg najmlađeg psa prvo mjesto osvojio je posavski gonič u vlasništvu Stefana Pupovića iz Pljevalja, drugo mjesto crnogorsko – planinski gonič vlasništvo Đorđa Radulovića iz Čačka, treće mjesto istarski- kratkodlaki gonič vlasništvo Stevana Vučetića iz Pljevalja.

Komentariši