PODIJELI

Goran Cerović nastavlja da oduševljava crnogorsku sportsku javnost. Priznati pljevljaski i crnogorski biciklisticki as osvojio je bronzanu medalju na finalnom prvenstvu Njemačke u maratonu. Na ovaj način Cerović je upotpunio bogatu riznicu fantastičnih rezultata koje je ostvario tokom karijere, a 2018. godina posebno je uspješna za Gorana. Iz trke u trku Cerović podiže nivo forme i ostaje žal zbog povreda koje su u mnogome ometale pripreme pa i same trke.

Treba istaći da su na finalnom prvenstvu Njemačke u maratonu učestvovali najbolji evropski vozači pa ova bronzana medalja ima znatno svijetliji sjaj.

Pred Cerovićem je sada možda i najvažniji nastup. Goran učestvuje na Svjetskom kupu koji se održava u Njemačkoj u gradu Vinterburg 16. septembra. Biće to prilika da naš biciklista još jednom pokaže svoje kvalitete i na dostojanstven način predstavi svoj grad i svoju državu. Cerović se zahvalio svim prijateljima na podršci, a posebno Opštini Pljevlja i Rudniku uglja bez čije pomoići ne bi mogao nastupati u Njemačkoj.

Komentariši