PODIJELI

Službenici Uprave policije MUP-a i Nacionalni biro osiguravača Crne Gore, danas počinju sa realizacijom kampanje „Stop neregistrovanim vozilima“ koja će trajati do kraja septembra. Cilj ove kampanje je sprječavanje učešća neregistrovanih vozila u saobraćaju, kao i učešća u saobraćaju vozila kojima je isteklo vrijeme važenja saobraćajne dozvole i vozila koja nemaju propisani broj registarskih oznaka. Realizuje se na svim magistralnim, regionalnim i lokalnim putevima.

Naime, analitičkim praćenjem stanja u oblasti saobraćaja i poređenjem podataka o broju registrovanih vozila u odnosu na prethodnu godinu, službenici Uprave policije došli su do saznanja o povećanju broja neregistrovanih vozila koja učestvuju u saobraćaju, a čiji vlasnici nisu registrovali svoje vozilo ili nisu podnijeli zahtjev za registraciju u roku koji je predviđen zakonom.

U okviru ove kampanje od strane saobraćajne policije učesnicima u saobraćaju biće podijeljeno 20.000 flajera. Službenici policije posebnu pažnju usmjeriće na prekršaje kojima se drugom licu omogućava da upravlja neregistrovanim vozilom kao i na učešće tehnički neispravnih vozila u saobraćaju.

Komentariši