PODIJELI

Za sjednicu je predložen dnevni red od jedanaest tačaka.

Dakle sa početkom septembra stižu i nove obaveze za odbornike lokalnog parlamenta. III sjednica Skupštine opštine Pljevlja zakazana je za ponedeljak 17. septembar sa početkom u deset časova. Za sjednicu je predložen dnevni red od jedanaest tačaka.

Sudeći po dnevnom redu, poštujući zakonski protokol, treću sjednicu obilježiće imenovanje stalnih radnih tijela Skupštine opštine Pljevlja. Saznaćemo kojim odbornicima će biti dodijeljen koji segment iz našeg društva za predlaganje, odlučivanje, mijenjanje, planiranje. Radi podsjećanja javnosti nabrojaćemo koji su to odbori, savjeti i komisije.

Dakle na dnevnom redu biće predlozi odluka o imenovanju Odbora za statut i propise, Odbora za finansije, ekonomiju i razvoj, Odbora za planiranje i uređenje prostora i stambeno komunalnu djelatnost, Odbora za društvene djelatnosti, zatim Odbora za razvoj sela i poljoprivrede, Odbora za međuopštinsku i međunarodnu saradnju. Zatim slijede predlozi odluka o imenovanju Savjeta za zaštitu životne sredine, Savjeta za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova, Savjeta za rodnu ravnopravnost, slijedi Savjet za predstavke i pritužbe. Poslednja tačka dnevnog reda III sjednice Skupštine opštine Pljevlja biće predlog rješenja o obrazovanju Komisije za izradu Nacrta i Predloga Statuta opštine Pljevlja i Predloga izmjena i dopuna Poslovnika Skupštine opštine Pljevlja.

Komentariši