PODIJELI

Tradicionalna akcija Sekretarijata za uređenje prostora „Biramo najuređenije zelene površine“ iz godinu u godinu je sve masovnija. Naši sugrađani svoja dvorišta, terase, stambene i poslovne komplekse, uređuju cvijećem, ukrasnim biljkama i etno motivima. Komisija koja od 22. Aprila do 20. septembra obilazila gradsko, prigradsko i seosko područje imala je težak ali lijep posao. Najteže je od lijepog izvagati šta je ljepše.

U kategoriji Dvorišta na gradskom području nagradu i priznanje dobili su Vjera Dragašević i Jelena Ostojić. Najuređenije dvorište u prigradskom području ima Milutin Knežević a nagradu i priznanje za najuređenije dvorište na seoskom području dobili su veteran Vojislav Golubović i Branka i Rade Knežević. Nagradu i priznanje za nejuređenije dvorište sa etno-motivima dobila je Ismeta Džakić.

U kategoriji najuređenijih terasa i balkona nagrada i priznanje pripali su Olgici Stanimirović, Snežani Medenici, Nenadu Terziću i Tijani Cerović.

Za najuređeniji prostor u kategoriji zelenilo stambenih zgrada nagrada i priznanje dodijeljeni su stanarima zdrade br. 21 u Ulici 37. Divizije.

Već tradicionalno nagrada i priznanje u kategoriji Zelenilo ustanova, poslovnih i vjerskih ovjekata dobili su vrtić „Eko bajka“, Hotel 24. Jul i Coffee Vila.

Specijalna nagrada dodijeljena je Momiru Despotoviću, radniku RJ „Zelenilo“ za predan rad na uređenju jevih zelenih površina.

Poruka nagrađenih je uglavnom da uz malo truda i rada a dosta ljubavi možemo dati svoj doprinos ekologiji, našem gradu i sveukupnom ljepšem životu u njemu.

Komentariši