PODIJELI

“Gradir” Montenegro tim povodom organizuje proslavu u Hotelu “Franca”.

Rudnik uglja AD Pljevlja, 24. septembra 2018. godine, obilježava 66 godina rada i postojanja, kada se proslavlja i Dan rudara Crne Gore. U susret tradicionalnoj manifestaciji, tokom prethodne nedelje održano je niz aktivnosti.

Proslava Dana rudara počela je tradicionalnim šahovskim turnirom između ekipa Saveza slijepih Crne Gore i Rudnika uglja AD Pljevlja.

Zatim je, u četvrtak, organizovana posjeta predstavnika poslovodstva i reprezentativnih sindikata Podružnici penzionera Rudnika uglja AD Pljevlja, u prostorijama Kluba rudara i penzionera.

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, u organizaciji Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Rudnika uglja, u prostorijama Centra za transfuziju krvi Opšte bolnice Pljevlja, organizovana je u petak, 21. septembra.

U subotu je Sindikalna organizacija radnika organizovala „Pohod na Ljubišnju“ – izlet na planinu Ljubišnju za zaposlene RUP-a i penzionere Rudnika uglja.

U ponedjeljak, na Dan rudara, Rudnik uglja AD Pljevlja organizuje Svečanu akademiju u Domu kulture, u 12 sati i Konferencija za medije, u Hotelu „Pljevlja“, sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

Gradir “Montenegro”, rudnik Olova i cinka “Šuplja stijena”, Šula, povodom Dana rudara Crne Gore organizuje proslavu koja će se održati u svečanoj sali Hotela “Franca” sa početkom u 16 sati.

Komentariši