PODIJELI

Prvoj sjednici Odbora za planiranje i uređenje prostora i komunalno-stambenu dijelatnost prisustvovali su svi članovi a rad je bio i više nego ekspeditivan.

Nakon uvodnih riječi predsjedvajućeg Igora Golubvića pristupilo se razmatranju prve tačke dnevnog reda od ukupno sedam. Kao prvu obavezu članovi Odbora za planiranje i uređenje prostora i komunalno-stambenu dijelatnost imali su izbor potpredsjednika Odbora a za tu funkciju imenovan je i izabran Danko Šarančić. Druga tačka dnevnog reda bil je predlog Odluke o razmjeni zemljišta između Opštine Pljevlja i DOO ,,Bambis group” Podgorica i Bogdna Markovića iz Beograda i ona je naišla na jednoglasnu podršku baš kao i treća i četvrta tačka dnevnog reda (Predlog odluke o prenosu prava svojine na putničkom motornom vozilu JU OŠ ,,Jakup Kubur” i predlog odluke o prodaji starog bakarnog lima sa krova nekadašnje zgrade RTPV).

I preostale tri tačke dnevnog reda su dobile potrebnu većinu pa će odbornici lokalnog parlamenta rasprvljati i o predlogu Odluke o potvrđivanju odluke Predsjednika Opštine od 9. oktobra ove godine, zatim predlogu Odluke o rušenju poslovnih prostora na Trgu ,,Đorđije Peruničić” i predlogu rješenja o odbijanju zahtjeva fizičkog lica iz Pljevalja radi ponavljanja postupka.

Komentariši