PODIJELI

U SC Rea u Budvi, sastali su se ekipe Mediteran Bemax i AOK Rudar u okviru 4. kola Prve odbojkaške lige za žene. Odbojkašice Rudara koje su u prethodna dva kola dozivjlke poraze ( Galeb u Baru i Luka Bar u Pljevljima) željele su da prekinu negativnu seriju i uhvate pobjednicki ritam. U tome su u potpunosti uspjele jer su zasluženo slavile sa 3-1 u setovima. Po setovima 25-20; 18-25; 19-25 i 21-25.

U prvom setu domaći tim je odličnim servisima poremetio prijem Rudara i malo-pomalo došao do pet set lopti. Domaće su iskoristile drugu i povele sa 1-0 u setovima .U nastavku je Rudar popravio prijem i zahvaljujući iskusnoj i jednoj od najboljih odbojkašica lige Ani Marković uspio da dođe do izjednačenja u setovima. U trećem i četvrtom setu tim iz našeg grada je uspio da dođe do pobjede iako su domaće odigrale vrlo dobro i pružile snažan otpor.

Rudar je tako došao do druge prvenstvene pobjede. Navijači Rudara posebno su zadovoljni dolaskom (povrtakom) Anđelije Petrović i Tamare Vučetić koje će mnogo značiti u nastavku prvenstva.

U slijedećem kolu Rudar dočekuje Jedinstvo iz Bijelog Polja.

Komentariši