PODIJELI

Iz Rudnika uglja AD Pljevlja najavljuju popuste za široku potrošnju. Povoljnosti će trajati  tokom novembra i decembra ove godine.

Rudnik uglja AD Pljevlja, u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2018. godine, odobrava posebne povoljnosti prilikom kupovine uglja za potrebe domaćinstava, industrijske i široke potrošnje.

Shodno tome, tokom novembra i decembra za potrošače koji kupuju 400 i više tona uglja biće odobren količinski rabat od 2 do 7 odsto, u zavisnosti od vrste uglja.

Kupci koji se opredjele za nabavku kocke imaće 2 % rabata na ukupnu količinu uglja, 5 % za sitni komad i orah, a 7% rabata na ukupnu količinu uglja za krupni komad.

Svim kupcima koji preuzmu 800 tona uglja biće odobren i dodatni rabat od 3 %, a ukupno odobreni rabat računaće se ponderisanjem pojedinačnih rabata, saopštvaju iz Rudnika uglja.

Takođe, svi kupci sa prostora Pljevalja, u naznačenom periodu, za kupljene količine do pet tona krupnog komadnog uglja biće oslobođeni troškova plaćanja prevoza vozilima Rudnika uglja AD Pljevlja, za odredišta koja su udaljena do pet kilometara od pogona Separacije “Doganje”.

Komentariši