PODIJELI

Jedan od sportskih događaja koji se organzuje u okviru pljevaljskih Novembrskih svečanosti je kik boks turnir. Tako su ljubitelji borilačkih vještina u subotu 17. novembra uživali u odličnim borbama a organizator je kik boks klub ,,Pljevlja“.

Drugi trdicionalni turnir u kik boksu pod nazivom ,,Zlatni kik bokser Pljevlja 2018.“ oduševio je ljubitelje sport u Pljevljima a posebno one koji preferiraju borilačke vještine. Kik boks klub ,,Pljevlja“ koji je organizator turnira i ovoga puta je pokazao da se radi o dobro organizovnom sportskom kolektivu koji vode mladi ljudi entuzijasti i zaljubljenici u kik boks. Jedan od njih je i Mensur Delić trener u kik boks klubu ,,Pljevlja“ koji ističe da organizacija ovakvih sportkih manifestacija nije nimalo laka ni jeftina ali su uspjeli da zadovolje sve uslove za održavanje profesionalnog kik boks turnira.

Na turniru je učestvovalo 80 takmičara iz 4 zemlje među kojima je i Rusija. Svi su bili zadovoljni uslovima od organizacije pa do samog ambijenta. Najuspješniji klub je ,,Univerzum“ iz Rožaja čiji su borci bili izuzetno raspoloženi.

Ono što posebno raduje je zavidan uspjeh boraca kik boks kluba ,,Pljevlja“. Pored toga što su pokazali talenat, u njihovim nastupima se vidi i naporan rad a borac Amar Raščić proglašen je za najboljeg na turniru i njemu je pripala titula ,,Zlatni kik bokser“. On je osvojio dvije zlatne medalje i to u dvije discipline – low kick i kik light i na taj način najavio dobre rezultate kroz naredene borbe.

Turnir je organizovan u okviru pljevljskih Novembraskih svečanosti a generalni pokrovitelj turnira bila je opština Pljevlja.

Komentariši