PODIJELI

Utakmica je trajala preko 90 minuta a u slijedećem kolu Rudar dočekuje Moraču u SC ,,Ada“.

Duel Gimnazijalca i Rudara u Kotoru donio je odličnu odbojku, pet setova, mnoštvo preokreta. Domaće su slavile sa 3-2 u setovima i to je prva pobjeda Gimnazijalca nad ekipom Rudara u seniorskoj konkurenciji.

Rudar je dobro otvorio meč i nakon uvodne serije od 4-0 bez problema riješio prvi set u svoju korist 18-25. U drugom setu Gimnazijlac je igrao vrlo dobro, stekao prednost od 7 poena koju je Rudar u finišu smanjio na 3 ali je set pripao domaćim 25-21. U trećem setu se vodila velika borba i nijedna ekipa nije pravila osjetniju razliku. Nošene podrškom, domaće odbojkašice su uspjele da povedu sa 2-1 u setovima ali i uz pomoć grešaka Rudara u ključnim momentima. Na kraju trećeg seta bilo je 25 – 23 za Gimnazijalac. Četvrti set je takođe donio veliku borbu ali je ovog puta tim Ane i Nataše Marković bio koncetrisniji i uspjele su da dođu do izjednačenja u setovima. Četvrti set je zvršen rezultatom 20-25 za Rudar.

U petom odlučujućem setu Rudar je počeo bolje, stekao prednost od 8-6, ali su domaće odbojkašice odigrale dobro u nastavku i na kraju slavile sa 17-15.

U slijedećem kolu Rudar dočekuje Moraču u SC ,,Ada”.

Komentariši