PODIJELI

Kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju sudentske nagrade Opštine za 2018 godinu pripale su Milici Zindović – studentkinji Fakultet političkih nauka, Univerzitet Crne Gore, sa srednjom ocjenom 10,00, Vahidu Kavazoviću, student  – Elektrotehnički fakultet, Univerzitet Crne Gore, srednja ocjena 9,76, Željki Kečini, studentkinji Ekonomskog fakulteta, Univerzitet u Beogradu, srednja ocjena 9,63 i Stefanu Milinkoviću, student  Saobraćajnog fakulteta, Univerzitet u Beogradu, srednja ocjena 9,53.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 300,00 €, a predsjednik Opštine nagrade će im uručiti na na Svečanoj sjednici Skupštine opštine, sutra, 20. novembra povodom praznika Opštine.

Nagrade mogu dobiti studenti koji imaju prebivalište u opštini Pljevlja, kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju.

Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja, kao organ lokalne uprave nadležan za poslove obrazovanja, 15. oktobra 2018. godine raspisao Javni konkurs za dodjelu studentske nagrade opštine Pljevlja za 2018. godinu. Na Javni konkurs pristigle su prijave četiri studenta, koji ispunjavaju uslove propisane Odlukom.

Komentariši