PODIJELI

Nakon poraza od Gimnazijalca u Kotoru, odbojkašice Rudara dočekuju Moraču. Podmlađeni sastav Rudara pokazao je da ima potencijal ali da mu fali iskustva. Rad na treninzima je dobar uz vrlo pozitivnu atmosferu. Zalaganja ne fali kao ni želje i htjenja na samoj utakmici. Međutim ishitreni potezi, neočekivane greške, te razni nesporazumi i nedostatak koncetracije u bitnim momentima, vidljivi su skoro na svakom meču. To su stvari na kojima će trenerski tandem Ana i Nataša Marković morati da radi u narednom periodu.

Meč sa Moračom dolazi nakon teške utakmice u Kotoru koja je završena nakon pet setova i 93 minuta igre. Sigurno da je teško pao poraz nakon dugotrajne borbe ali su izuzetno važne lekcije naučene nakon jednog takvog prvenstvenog i takmičarskog meča.

Morača je favorit u sjutrašnjem duelu. Podgoričanke zauzimaju drugo mjesto na tabeli i uz Luku Bar su glavne kandidatkinje za osvajanje trofeja. Ipak Rudar na svom terenu igra vrlo dobro i nema sumnje da će publika moći da vidi kvlitetan i borben meč.

U ostalim utakmicama 7. kola sastaju se:

Luka Bar – Gimnazijalac, Mediteran – Jedinstvo i Nikšić – Galeb.

Komentariši