PODIJELI

Elektroprivreda (EPCG) je, na zahtjev potrošača, produžila do kraja mjeseca akciju Podijelimo teret 6.

Iz kompanije su kazali da je akcija, koja je organizovana za sva domaćinstva sa dugom za utrošenu električnu energiju, izazvala veliko interesovanje javnosti.

U prethodna tri mjeseca akciji se priključilo 7,61 hiljada potrošača, od čega je 5,43 hiljade produžilo svoje sporazume iz akcije Podijelimo teret 4, dok je 2,18 hiljada novih potrošača, koji su iskoristili tu jedinstvenu mogućnost”, objasnili su iz EPCG.

Akciji se, do kraja decembra, mogu priključiti sva domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na visinu, kao i ona kojima ističu postojeći ugovori sklopljeni u akciji Podijelimo teret 4, prije dvije godine.

Iz kompanije su objasnili da je jedini uslov za potpisivanje sporazuma o izmirenju duga da su plaćena tri posljednja računa. Prilikom potpisivanja sporazuma, nema učešća, a postojeći dug domaćinstva mogu otplaćivati na dva načina.

Da bi sporazum ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati i tekući račun. Akciji se mogu priključiti i domaćinstva koja su isključena sa distributivne mreže, kao i ona koja žele da reprogramiraju već potpisane klasične protokole”, kazali su iz EPCG.

Izvor: RTCG

Komentariši