PODIJELI

U četvrtfinalu kupa Crne Gore, odbojkašice Rudara gostuju Mediteranu Bemaks u Budvi u SC ,,Rea“. Ovo će biti poslednja takmičarska utakmica za ovu godinu a tim iz našeg grada je favorit u ovom duelu.

Ekipa Mediteran Bemaksa pokazala se kao borbena ekipa koja ima snagu da odigra vrlo dobro.U to su se uvjerile i odbojkašice Rudara koje su u prvenstvenom duelu u Budvi pobijedile sa 3-1 ali uz dosta borbe. Obje ekipe posjeduju mlade igračice i dobro su vođene sa klupe taqko da će ovo biti jedan od zanimljivijih duela četvrtfinala kupa. Rudar je u osmini finala bez problema savladao Ivangrad sa maksimalnih 3-0 u setovima i tako najavio napad na fajnl for kupa.

U svim sezonama od 2006. godine pa do danas, Rudar je konstantno bio u završnicama i prvenstva i kupa tako da se očekuje novi prolaz među četiri najbolje ekipe.Neće biti nimalo lako a dobar meč je zagarantovan. Utakmica između odbojkašica Mediteran Bemaksa i Rudara počeće od 18 sati a u subotu u okviru ¼ finala kupa sastaju se još: Albatros – Galeb i Nikšić- Luka Bar dok će u nedjelju snage odmjeriti Gimnazijalac i Morača.

Komentariši