PODIJELI

ŽFK Breznica-ŽFK Napredak (kadetkinje) 3 : 0

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije: Anđelić A. i Anđelić Z. Strijelci: Karičić u 8, Miletić 11 i Knežević u 17 minutu.

BREZNICA: Hrastovina, Miličić, Laketić, Karličić, Bošnjak, Miletić, Bajić, Knežević, Railić, Tošić, Bajčetić, Čengić, Vuković, Potpara Lj., Potpara A.

NAPREDAK: Petrović, Dumanović, Radojičić, Polajković, Nešić, Gavrilović, Radović, Ivanović, Timotijević, Mirković, Radosavljević.  

ŽFK Ekonomist-ŽFK Crvena Zvezda (kadetkinje) 0:2

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije: Bogavac, Kuloglija. Strijelci: Njagul u 10 i Vasić u 13 minutu.

EKONOMIST: Nikačević, Sarić, Satić, Marković, Janjušević, Petković, Striković, Draganić.

CRVENA ZVEZDA;  Gročić, Marković, Radenović, Kulinar, Njagul, Vasić, Mirković, Gajević, Srenčević, Trifunović, Džefetović.

ŽFK Prilep-ŽFK Zemun (seniorke) 1:5

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije: Bogavac, Kuloglija. Strijelci: Čavić M. u 3 i 15, Čavić N 13, Andrić 23 i Batinić 24 za Zemun, a Milevska u 9. za Prilep.

PRILEP: Mileska, Ađuleska,Reci, Veleska, Crneska, Bosheska, Koteska, Gorgijoska, Kostova, Salihi.

ZEMUN:Šipetić, Kljajić, Bajić, Gojak, Čavić N., Andrić, Čolić, Batinić, Čavić M., Tančigaj, Tanasković.

ŽNK Neretva-ŽFK Lokomotiva (seniorke) 1:4

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije:Anđelić A. i Anđelić Z. Strijelci: Vujadin u 6 i 21, Zukić u 15, Skanić u 19 minutu za Lokomotivu i autogol u 15 minutu.

NERETVA: Kešina, Matić, Dugandžić, Terzić, Bakalar, Mandić, Popović, Šiljeg, Bokšić, Ljubić.

LOKOMOTIVA: Faćić, Mešanović, Trujić, Vujadin, Ćosić, Tošić, Zunić, Faćić, Osmančević, Novaković, Damjanović, Šurahić.

ŽFK Jedinstvo 2014-ŽFK Tiverija (kadetkinje) 1:0

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije: Anđelić A. i Anđelić Z. Strijelci; Ćirić u 12 minutu.

JEDINSTVO: Gerorgijev, Pejčić, Vasov, Mladenov, Đorđević, Šunić, Arizanović, Ćirić, Popović, Mladenov.

TIVERIJA: Velkova, Boškoska, Nedeva, Ikmete, Božinovska, Nikolovska, Stojanovska, Vasileva, Velkova, Golovska, Cuneva, Spasova, Paneska.

SFK 2000 Sarajevo-ŽFK Napredak (kadetkinje) 6:0

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 200. Sudije: Bogavac, Kuloglija. Strijelci: Mujkić u 5, 9 i 17, Kranjić u 5 i 10 i Glišković u 19 minutu.

SARAJEVO: Radonja, Ružić, Kranjić, Mujkić, Topalović, Kožljak, Slišković, Mešić, Milinković, Huseinović, Dumanjić, Šljivar, Bratović, Savić.

NAPREDAK: Petrović, Dumanović, Radojičić, Polajković, Nešić, Gavrilović, Radović, Ivanović, Timotijević, Mirković, Radosavljević.  

Olimpija-Crvena Zvezda (seniorke) 1:3

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 400. Sudije: Bogavac, Kuloglija. Strijelci: Mujkić u 5, 9 i 17, Kranjić u 5 i 10 i Glišković u 19 minutu.

OLIMPIJA: Božič, Milovič, Mori, Česnik, Koprivnikar, Kos, Markovič

CRVENA ZVEZDA: Raičević, Krastić, Stojanović, Nikolovska, Miladinović, Mijatović, Trbojević, Tenkov, Đorđević, Petrović.

Svečano otvaranje 5. međunarodnog turnira prijateljstva „Pljevlja 2018.“ počelo je intoniranjem himne Crne Gore, a potom su na teren „Ade“ izašli članovi KUD-a Pljevlja čiju su koreografiju prisutni pozdravili burnim aplauzom. U ime ŽFK Breznica goste je pozdravila kapiten ekipe i najbolja sportiskinja Pljevalja za 2017. Biljana Vraneš.

-Nadamo se da ćete se u našem gradu osjećati prijatno i da će u naredna dva dana sport, posebno ženski fudbal biti u centru pažnje u našem gradu.

Nakon nje goste je pozdravila najbolja igračica u regionu, kapiten ŽFK Spartak iz Subotice i kapiten reprezentacije Srbije Violeta Slović.

-Prvi put sam u ovom gradu i drago mi je što na jednom mjestu vidim ovoliki broj ženskih ekipa. Drago mi je što sam kod svojih sportskih prijatelja i koliko vidim ovaj turnir je veličanstven.

Prilikom ceremonije svečanog otvaranja Ceno Aleksandrovski poslanik međunarodne organizacije „CCPA open fun football“ koja je inače zadužena za organizaciju Danske škole fudbala.

-Breznica je prepoznatljiva po dobroj organizaciji ne samo ovih turnira već i drago mije što sam ponovo u Pljevljima i što vidim da je ovo jedan ozbiljan turnir koji je okupio 20 ekipa.

Nakon toga trener FK Breznica Zoran Vuković uručio je priznanje i poklon novinaru u penziji Milenku jeliću koji od osnivanja prati ovaj klub.

-Drago mi je što sam ovdje i sjećam se prve utakmice na ovom turniru koju je igrala Breznica. Tada je izgubila od Crvene Zvezde sa 2:1. Ovaj turnir ove godine je najmasovniji i iz godine u godinu sve kvalitetniji.

Turnir je otvorio predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić.

-Ovo je najmasovniji spoprtski događaj u Pljevljima u 2018. godini, a ovaj turnir se organizuje peti put u našem gradu. Sam broj učesnika oko 500 pokazuje da je Breznica jedan ozbiljan klub, dobro organizovan klub koji će uvijek imati pomoć lokalne uprave. Breznica je najbolji sportski kolektiv u Pljevljima za prošlu godinu, kapiten ovog kluba Biljana Vraneš je najbolja sportiskinja Pljevalja, a Zoran Vuković najbolji trener u izboru UEFA. Breznica je trostruki šampion države, a već dva puta organizuje kvalifikacioni turnir Lige šampiona. Ovaj turnir se organizuje se u vremenu kada se obilježava 16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama i djevojkama a Breznica ima odličnu saradnju sa NVO Bona Fide čija je predstavnica tu.

Breznica-Prilep (seniorke) 3:1 

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 400. Sudije: Anđelić A. i Anđelić Z. Strileci: Šebek 1, Jankov 17 i Vujadinović u 19 za Breznicu a za Prilep u 22. minutu

BREZNICA: Čabarkapa, Rondović, Šaranović, Šebek, Vraneš, Jankov, Vujadinović, Kočanović, Novović, Novović, Topalović, Tošić.

PRILEP: Milevska, Ađuleska, Rec, Veleska, Crneska, Boskeska, Koteska, Đorđijevska, Kostova, Salihi. 

Breznica-Sarajevo (kadetkinje) 0:0

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 200. Sudije: Anđelić A. i Anđelić Z.

BREZNICA: Hrastovina, Miličić, Laketić, Karličić, Bošnjak, Miletić, Bajić, Knežević, Railić, Tošić, Bajčetić, Čengić, Vuković, Potpara Lj., Potpara A.

SARAJEVO: Radonja, Ružić, Kranjić, Mujkić, Topalović, Kožljak, Slišković, Mešić, Milinković, Huseinović, Dumanjić, Šljivar, Bratović, Savić.

Ekonomist-Jedinstvo 0:1 (kadetkinje) 

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 200. Sudije: Anđelić A. i Bogavac. Strijelac Mladenov u 16.minutu

EKONOMIST: Nikačević, Sarić, Satić, Marković, Janjušević, Petković, Striković, Draganić.

JEDINSTVO: Gerorgijev, Pejčić, Vasov, Mladenov, Đorđević, Šunić, Arizanović, Ćirić, Popović, Mladenov.

Radomlje-Kanjiža 1:2 (seniorke) 

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije: Bogavac, Kuloglija. Strijelci: Suhovrbišnik u 11. za Radomlje, a Knežević u 4. i Noemi u 7.

RADOMLJE: Klopičić, Gradišek, Hostnik, Suhovrbišnik, Dolanšik, Mene, Lučman. 

KANJIŽA: Ubović, Kovač, Bežovan, Knežević, Balaž, Drobnjak, Penić, Govorčin, Jelač, Noemi. 

Lokomotiva-Rad 4:2 (seniorke)

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 200. Sudije: Anđelić Z.  i Kuloglija. Strijelci: Vujadin u 18, Ćosić u 19, Zunić u 21 i Mešenović u 24. minutu za Lokomotivu, a Tansković u 14. i ag u 16. minutu.

LOKOMOTIVA: Faćić, Mešanović, Trujić, Vujadin, Ćosić, Tošić, Zunić, Faćić, Osmančević, Novaković, Damjanović, Šurahić.

RAD: Bojadžija, Jovanović, Mladenović, Balan, Simić, Nikolić, Maričić, Pantović, Šebek, Tanasković, Trfunović, Aleksić. 

Napredak-Enko Plovdiv (kadetkinje) 1:2

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 100. Sudije: Anđelić A. i Anđelić Z.  Strijelci: Mirković za Napredak u 25, Ivkova u 6 i Ivanova u 13 minutu za Plovdiv.

NAPREDAK: Petrović, Dumanović, Radojičić, Polajković, Nešić, Gavrilović, Radović, Ivanović, Timotijrević, Mirković, Radosavljević.  

ENKO PLOVDIV: Ivanova, A. Aleksandrova, N. Aleksandrova, Vasileva, V.Valentinova, N. Valentinova, Ivkova, Kateva, Marinova.

ŽFK Tiverija-ŽFK Kanjiža (seniorke)  0:2

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 200. Sudije: Bogavac, Kuloglija. Strijelci: Noemi u 10 i 17. minutu.

TIVERIJA: Pančurova, Ristovska, Nikolova, Boškoska, Nedeva, Velkova, Vasileva, Dimoska, Limani, Božinovska, Nikolovska.

KANJIŽA: Ubović, Kovač, Bežovan, Knežević, Balaž, Drobnjak, Penić, Govorčin, Jelač, Noemi. 

Komentariši